Boudoir


BOUDOIR FOTOGRAFIE

Wat betekent boudoir?

Hiervoor moeten we even terug in de geschiedenis gaan, nl. naar de 18e eeuw en misschien zelfs iets vroeger. Boudoir is afgeleid uit het Frans van bouder, wat pruilen betekend en is zo de link gelegd naar het woord ‘pruilenkamer’ wat indertijd een elegant ingericht vertrek was. Een ruimte veelal naast de slaapkamer waar de vrouw zich kan terug trekken, om zich te wassen, te kleden en te verzorgen. Hoewel de term later ontstond , is boudoir fotografie zo oud als de vroegste fotografische processen. Zij is geïnspireerd op de elementen van de sensuele en erotische schilderkunst van vroeger.

Boudoir fotografie is een type fotografie waarbij het vrouwelijke lichaam in de hoofdrol speelt. De fotoshoot zou netjes, stijlvol en sexy, maar niet vulgair of erotisch mogen zijn. De rondingen van het vrouwelijke lichaam worden perfect gebruikt, waardoor elke vrouw ongeacht het lichaamstype, deze sensuele poses geweldig uit komt. De oorspronkelijke stijl van boudoir fotografie is dus een fotoreportage van een vrouw, in haar nachtelijke kleding of lingerie in een boudoir of zoals tegenwoordig in een slaapkamer.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend, verloofde of echtgenoot?

Een boudoirshoot is een heel intieme fotosessie waarbij jouw vrouwelijke schoonheid centraal staat en dit op een stijlvolle en sensuele manier. Een uniek geschenk voor jezelf, als de perfecte verrassing voor je geliefde of partner, maar misschien ook om je zelfvertrouwen een boost te geven.

In een boudoirshoot word je stijlvol, elegant en sensueel op de foto gezet. Voor wie ze ook bedoeld zijn, je kunt erop rekenen dat ze warm en enthousiast ontvangen zullen worden. Een boudoirshoot is niet zomaar een fotoshoot, het is een beleving op zich.

_S6A5932 web
Wil je jezelf eens extra verwennen met een mooie fotoreportage?

Je bent mooi zoals je bent en dat gaan we op verschillende manieren voor eeuwig vastleggen. Je hoeft hiervoor niet altijd naakt te zijn, maar je voelt je vrouwelijk, sexy en verleidelijk.Na de fotosessie zal je blakend van zelfvertrouwen weer naar huis keren.

Om je nog mooier te laten voelen, kunnen we aan de slag met professionele make-up en visagie indien je dit wenst. Je brengt zelf je mooiste lingerie of kledingsetjes mee waar je je bijzonder lekker in voelt.

Achteraf krijg je prachtige, sfeervolle en sensuele foto’s van jezelf, waar je nog lang een mooie herinnering aan zult hebben.

Jens Martin Art biedt stijlvolle boudoir fotoreportages aan voor elke vrouw, een unieke ervaring!


Leuk cadeau voor je vriendin of huwelijksverjaardag


Boek hier uw boudoir shoot

of

vraag verdere inlichtingen